Poruka Grega Louganisa

Greg Louganis
Sportski direktor prvenstva ima nekoliko dirljivih riječi za fanove

Nakon odgađanja Red Bull Cliff Diving sezone 2020 i usred globalne neizvjenosti, skakačka legenda i sportski direktor prvenstva, Greg Louganis, objavio je poruku svim ljubiteljima ovog sporta:

"Pozdrav svim fanovima Red Bull Cliff Divinga. Siguran sam da ste se svi radovali otvaranju sezone na Baliju za samo par sedmica, baš kao što su se istinski radovali skakači i cijeli tim prvenstva, uključujući mene. Kao što već znate, sezona je odgođena do augusta, a neka takmičenja su pomjerena za narednu godinu. Naravno, ovo su izazovna vremena za sve ljude u cijelom svijetu, a zdravlje i sigurnost ljudi su važniji od bilo kojeg sportskog takmičenja. Vrijedno radimo na ažuriranju kalendara, i još uvijek smo puni nade da ćemo vam ponuditi uzbudljivu sezonu 2020."

"Želim iskoristiti ovu priliku da svima vama zahvalim na kontinuiranoj podršci proteklih godina. Bilo da ste se našli u publici na nekom od takmičenja, gledali akciju iz vašeg doma u direktnom prenosu, ili ste jednostavno uživali u nekim od nevjerovatnih fotografija i videa koje smo podijelili na našim kanalima na društvenim mrežama - svi ste vi igrali ulogu i pomogli da ovaj sport raste i napreduje. Ostanite bezbjedni, radujemo se što ćemo se uskoro opet vidjeti. Greg."