X

Miguel Garcia
Datum: 04/08/2018

Gledajte finale takmičenja u Sisikonu uživo ovdje

Cliff diving se ovog vikenda prvi put nakon osam godina vraća u Sisikon, gdje će najbolji svjetski skakači i skakačice će skakati sa visina do 27 metara, sa litice Uri u prelijepu plavu vodu Lucernskog jezera. Amerikanac Steven LoBue lovi hat-trick pobjeda nakon trijumfa u Bilbau i na Azorima, mada je 'briljantni Britanac' Gary Hunt ponovo u formi i cilja na prvu pobjedu u 11 mjeseci. U konkurenciji žena, pitanje je može li iko spriječiti dominantnu Australku Rhiannan Iffland da ubilježi još jednu pobjedu?

Hiljade gledalaca će na čamcima i raznoraznim plovilima ispuniti jezero, kako bi pratili uzbudljivo takmičenje u nedjelju popodne.

Gledajte direktan prenos iz Sisikona

Takmičenje će biti prenošeno UŽIVO 5. augusta od 15:30h na www.redbullcliffdiving.com, Red Bull TV, Facebooku, YouTubeu i Twitchu. Red Bull TV je dostupna na pametnim televizorima, igraćim konzolama, mobilnim uređajima itd. Više saznajte na about.redbull.tv

Ako propustite takmičenje ili ga jednostavno želite ponovo pogledati, ponovno gledanje na zahtjev biće dostupno nekoliko minuta nakon takmičenja.