X

Datum: 25/08/2016

Red Bull Cliff Diving Svjetsko prvenstvo 2016 je spremno za povratak u Polignano a Mare, srce evropskog cliff divinga, gdje će na prekrasnim liticama na italijanskoj obali Jadrana obilježiti sredinu uzbudljive sezone. Očekuje se veliki broj gledalaca na ovoj posebnoj lokaciji, gdje su kuće izgrađene na liticama, a skakači do platforme stižu na jedinstven način. Nakon nešto lošijeg početka sezone, aktuelni prvak Gary Hunt sada cilja na izvanrednu četvrtu uzastopnu pobjedu, dok će takmičarka s pozivnicom Rhiannan Iffland pokušati da zadrži uistinu nevjerovatnu formu u prvenstvu žena, nakon što je pobjedila na prva dva takmičenja u svojoj debitantskoj sezoni. Pogledajte video i otkrijte ponešto od onoga što se sprema na ovoj jedinstvenoj i nezaboravnoj lokaciji.

Gledajte uživo

Takmičenje će biti prenošeno UŽIVO 28. augusta od 15:50h CET, na www.redbullcliffdiving.com i Red Bull TV. Red Bull TV je dostupna na pametnim televizorima, igraćim konzolama, mobilnim uređajima itd. Više saznajte na about.redbull.tv

Ako propustite takmičenje ili ga jednostavno želite ponovo pogledati, ponovno gledanje na zahtjev biće dostupno nekoliko minuta nakon takmičenja.

Gledanje reprize takmičenja je geo-blokirano u SAD-u, zbog ekskluzivnog ugovora za emitovanje sa FOX Sports. Snimak takmičenja će biti emitovan na FOX Sports 1 u nedjelju 25. septembra, u 8am po istočnom američkom vremenu.